Actualitate

Angajări la mai multe primării din Gorj

Mai multe instituții publice fac angajări în această perioadă. Sunt atât posturi pentru studii superioare, cât și medii.

Primăria Comunei Logreşti a scos la concurs un post de electrician. Este necesar un certificat de calificare, prima probă a concursului fiind pe 9 august.

Primăria Slivilești caută șofer cu studii medii și permis conducere categoriile B, C, D, BE, CE, DE. Candidații trebuie să aibă atestat pentru transport persoane, dar și cinci ani vechime. Concursul va începe pe 2 august cu proba practică.

Primăria Stejari caută asistent medical comunitar cu școală postlicală de profil și șase luni vechime, proba scrisă fiind programată pe 9 august.

Primăria Drăguțești caută inspector debutant cu studii superioare în administrație publică sau drept. Prima probă a concursului, cea scrisă, va fi pe data de 2august, iar interviul pe 5 august.

Primăria comunei Baia de Fier caută să angajeze referent cu studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, dar și vechime în muncă de trei ani și șase luni, datele de concurs fiind 2 și 5august.

Primăria Comunei Ţânţăreni, judeţul Gorj, organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante de asistent social, grad debutant, în cadrul Serviciului Asistență socială – Centrul de Consiliere și sprijin pentru copii și părinți. Sunt necesare studii superioare în asistență socială și adeverință privind înscrierea în Colegiul Național al Asistenților Sociali din România. Proba scrisă va fi pe 26 iulie.

Și Primăria Târgu Jiu a scos la concurs un post de referent superior, altul de inspector superior, dar și un post de inspector debutant, concursurile fiind programate în august. De asemenea, au fost scoase la concurs trei posturi de consilier juridic.

Primăria Urdari caută inspector debutant pentru compartimentul Stare civilă. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; perfecţionări, specializări în domeniul stării civile dovedite cu documente emise în condiţiile legii. Concursul va avea loc pe 12 august. Aceeași primărie caută consilier Urbanism, cu studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul din domeniile: urbanism, arhitectură sau construcţii.

Primăria Schela caută inspector debutant cu studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul asistenţă socială, iar Primăria Țicleni caută consilier debutant la compartimentul Accesare fonduri și dezvoltare locală, care să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în unul din domeniile ştiinţe economice, ştiinţe juridice sau ştiinţe administrative.

 

Vizualizări: 5,422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: