Actualitate

Angajări la o fabrică din Motru

Fabrica de componente electrice și electronice din municipiul Motru caută să angajeze 15 oameni. Are în prezent circa 50 de salariați și are în plan să se extindă. Până la finalul anului, vrea să-și dubleze numărul de angajați. 

 

Primarul din Motru, Cosmin Morega, a declarat la Radio Infinit că firma vrea să înființeze o nouă secție de producție și are nevoie de încă 15 oameni. Nu e singura fabrică din municipiu și edilul transmite că este în discuții și cu alți investitori care vor să-și dezvolte o afacere în zona Motru. 

 

"Caută încă 15 angajați pentru a deschide încă o secție în această fabrică de componente electrice si electronice. La ora actuală, sunt 47 de angajați. Din toate discuțiile purtate cu dumnealor, a fost un blocaj la început de an, dar acum se dezvoltă și acest segment. Își doresc sa aibă 100 de locuri de munca în aceasta fabrica pana la finalul anului. Mai avem fabrica de tricotaje, prelucrare a lemnului, produse de panificație și dulci, dar aceasta e un început pentru acele fabrici de producție care trebuie să ajungă în municipiul Motru", a declarat primarul din Motru, Cosmin Morega.

Vizualizări: 3,297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: