Social

Angajări la grădinițe

Grădiniţa cu Program Prelungit „Mihai Eminescu” din Târgu Jiu a scos la concurs două posturi de îngrijitor și unul de muncitor necalificat. Este nevoie de un an vechime, diplomă de bacalaureat, cursuri de îngrijitor/ cursuri de bucătar/ ajutor de bucătar/ ospătar/ patiser, disponibilitatea de lucru în două schimburi, abilităţi de lucru în echipă, afectivitatea faţă de copii, seriozitate.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 13 decembrie, concursul fiind în a doua parte a lunii.

Grădinița cu program prelungit ”Vis de Copil” din Târgu Jiu a scos la concurs un post de îngrijitor și un altul de spălătoreasă, acesta din urmă fiind cu jumătate de normă. Sunt posturi contractuale, iar angajarea este pe perioadă nedeterminată. 

Postul de îngrijitor este pentru Grădinița cu program normal nr.13, iar cel de spălătoreasă este disponibil în cadrul Grădiniței cu program prelungit nr.7. La concurs pot participa persoanele cu studii medii și vechime în muncă de cel puțin 1 an. 

Dosarele de înscriere pot fi depuse la secretariatul unității, de pe strada Siretului, până în data de 28 noiembrie. Concursul va începe în 12 decembrie, cu proba scrisă, iar interviul va fi susținut de candidați în 14 decembrie. 

Vizualizări: 3,914

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: