Social

Angajări la două școli din Gorj 

Școala Gimnazială nr. 1 din Rovinari organizează concurs pentru un post de paznic, treaptă profesională I, iar Școala Gimnazială din Țânțăreni angajează îngrijitor curățenie cu 0,5 normă.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de paznic pentru Școala din Rovinari sunt: studii medii cu diplomă de absolvire 12 clase sau diplomă de bacalaureat și atestat agent de pază sau agent de securitate. Nu se cere vechime în muncă. 

Pe data de 24 februarie este termen limită pentru depunerea dosarelor, pe 9 martie fiind programată proba scrisă iar pe data de 13 martie având loc proba interviu.

Postul de îngrijitor de curățenie de la Școala Gimnazială Țânțăreni este cu jumătate de normă la Școala Primară Chiciora. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diplomă de 8 clase sau diplomă de bacalaureat și vechime de minim 6 luni.

Dosarele de înscriere se pot depune la secretariatul școlii până la data de 27 februarie, iar pe 9 martie este programată proba scrisă. Pe data de 10 martie va avea loc o probă practică, iar pe data de 13 martie proba de interviu.

Vizualizări: 2,251

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: