Social

Angajare la U.M. 01541 Curtișoara

Unitatea Militară 01541 Curtișoara din Ministerul Apărării Naţionale organizează concurs de ocupare a postului vacant de Referent de Specialitate Debutant la Asistență Psihologică.

Principalele cerinţe ale postului sunt: evaluarea psihologică periodică a resursei umane din unitățile aflate în zona de responsabilitate, analiza munci, diagnoză și intervenție organizațională, evaluarea psihologică a personalului participantla misiuni în teatrele de operații și a personaluluimilitar în rezervă sau în retragere din zona de responsabilitate.

Candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată (4 ani cu diplomă de licenţă) sau absolvent învăţământ tip Bologna finalizat – 3 ani studii universitare de licenţă + 2 ani studii universitare masterale, în domeniul psihologie/ psihosociologie/ psihologie şi asistenţă socială. Sunt necesare perfecţionări/specializări: atestat cu drept de liberă practică, valabil, în specialitatea psihologie aplicată în domeniul securității naționale.

Postul este pentru debutanți, astfel că nu este necesară vechimea în muncă. Persoana declarată „admis” la concurs să fie de acord cu privire la procedura de verificare şi avizare pentru eliberarea autorizaţiei de acces la informaţii clasificate nivel „Secret de serviciu”.

Cei interesați se pot înscrie la concurs până pe 12 aprilie.

Alte detalii găsiți aici.

Vizualizări: 958

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: