Social

CSM Târgu Jiu a terminat Grupa 11-18 pe locul 2 și va juca în play-out cu CSM Galați

 

CSM Târgu Jiu a pierdut meciul disputat în deplasare, cu SCM U Craiova, scor 65-84. Partida a contat pentru etapa a 26-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95. CSM Târgu Jiu a terminat Grupa 11-18 pe locul 2 și va juca în play-out cu CSM Galați. 

Vineri, în Sala Polivalentă din Craiova, în meciul pentru prima poziție din Grupa 11-18, CSM Târgu Jiu a cedat în meciul contra Craiovei, scor 65-84, meci care a decis echipa câștigătoare a grupei. Baschetbaliștii gorjeni nu au mai reușit același joc ofensiv ca în ultimele două partide de campionat. Craiova s-a impus în primele trei secvențe ale meciului, în timp ce gruparea gorjeană s-a impus în ultimul act. Pe sferturi scorul a fost 21-20, 23-14, 27-13, 13-18. 

Cel mai bun marcator al grupării gorjene a fost Jalen Dupree cu 16 puncte. Americanul a mai avut și 12 recuperări și 2 pase decisive. El a fost urmat de bosniacul Milan Luzaic, cu 12 puncte, 3 recuperări și 4 pase decisive. Tot cu 12 puncte a terminat partida și pivotul bosniac Arsenije Vuckovic, care a mai avut 4 recuperări și 1 asist. Căpitanul echipei noastre, Dimitrius Underwood, a totalizat 7 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive. Ethan Wright a terminat meciul cu 6 puncte și 2 pase decisive. David Antonescu a încheiat meciul cu 5 puncte și două pase decisive. Cameron Oluyitan a terminat partida cu tot cu 5 puncte și două pase decisive. Noam Weinberg a avut 2 puncte, 4 recuperări și un asist.

Antrenorul grupării gorjene consideră că agresivitatea în joc a fost elementul care a înclinat balanța în favoarea echipei din Bănie, dar și seara mai puțin inspirată a jucătorilor săi la aruncările de 3 puncte. Gorjenii sunt deja cu gândul la partidele decisive din play-out, cu CSM Galați.

Kresimir Basic, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Felicitări Craiovei. Au fost mult mai agresivi decât noi. Până la urmă acesta a fost elementul decisiv. În același timp am prins o seară dezastruoasă la 3 puncte. Am terminat grupa pe locul 2, și de acum înainte va trebui să ne focusăm pe meciurile cu Galați, care sunt decisive”.

CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan, Dimitrius Underwood 7p, David Antonescu 5p, Noam Weinberg 2p, Milan Luzaic 12p, Ethan Wright 6p, Camil Berculescu, Cameron Oluytan 5p, Jalen Dupree 16p, Adrian Vaida, Arsenije Vuckovic 12p. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie(kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

 

Vizualizări: 252

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: