Social

Angajare la Primăria Bălești

Primăria Comunei Bălești din județul Gorj organizează concurs pentru postul de asistent medical generalist, gradul profesional principal, la Compartimentul Asistență Medicală pentru Unitățile de Învățământ.

Candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții: să aibă diplomă de școală sanitară postliceală sau echivalentă; certificat de grad principal sau adeverință care atestă că a obținut gradul principal; certificat de membru în Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România; aviz anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical generalist – principal, în termen de valabilitate și adeverință eliberată de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, în termen de valabilitate, în vederea participării la concurs de ocupare post; vechime ca asistent medical generalist de minimum 5 ani; să dețină asigurare de răspundere civilă profesională a personalului medical, în termen de valabilitate.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 12 decembrie 2022, ora 16.00. Proba scrisă va fi pe 21 decembrie, iar interviul pe 27 decembrie.

Vizualizări: 816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: