Eveniment

Amenințată în fața copilului de 12 ani

Un gorjean din Rovinari a fost trimis în judecată, săptămâna trecută, pentru amenințare. 

Fapta s-ar fi petrecut pe 14 decembrie 2021, în jurul orei 19:10, când o femeie a fost așteptată în scara blocului unde locuiește de către fostul soț, cu care a avut o discuție contradictorie în urma căreia acesta a amenințat-o că se va răzbuna punând pe cineva să o bată, totodată prinzând-o de păr.

Femeia a depus la instanță și o înregistrare a unei convorbiri pe care bărbatul ar fi avut-o cu fiul lor de 12 ani, în care a făcut unele amenințări.

“Audiat în calitate de suspect, a negat acuzațiile, menționând că nu este adevărat. Referitor la discuțiile prezentate de organele de poliție, acesta precizează că, discuția nu îi aparține întrucât nu ar vorbi astfel cu fiul său care are 12 ani”, se arată în documentul de la instanță.

De altfel, convorbirea este șocantă. Iată o parte: „este o femeie curvă, depravată, curvă, jigodie este. Le are pe toate. Aș vrea să o prind, să-i dau în cap așa, să-i zbor ochiul din cap, aia vreau să-i fac. Într-o zi o să o caut. Să-i dau una așa, direct în ochi. Ce n-a primit ea niciodată(neinteligibil). Îi dau, dă-o în mortii ei! Stii de ce-i dau? Din cauză că v-a distrus pe voi și de aia vreau să-i dau”, iar continuarea este chiar mai dură.

Respectivul a fost trimis în judecată pentru amenințare, dosarul urmând să primească termen la Judecătoria Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: