Eveniment

Amenințată cu moartea

IPJ Gorj a emis ordin de protecţie împotriva unui bărbat din comuna Bengeşti-Ciocadia, care şi-a hărţuit soţia şi a ameninţat-o cu moartea.

Polițiștii din Târgu Jiu au fost sesizați, sâmbătă după-amiază, de o femeie în vârstă de 41 de ani, din localitate, cu privire la faptul că a fost amenințată cu acte de violență și cu moartea de către soțul său, în vârstă de 38 de ani, din Bengești-Ciocadia.

 
„În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în perioada 31 ianuarie-2 februarie a.c., bărbatul ar fi hărțuit-o pe soția sa, prin aceea că a urmărit-o, atât la locul de muncă, cât și la domiciliu și i-a transmis mesaje de amenințare, fapt ce i-a creat o stare de temere. În urma evaluării riscului, a rezultat risc iminent, motiv pentru care, față de bărbatul de 38 de ani a fost emis ordin de protecție provizoriu”, a informat, duminică, IPJ Gorj.

 În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire și amenințare

 

Vizualizări: 801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: