antiVirale

Amendați pentru că au invitat calul la petrecere, în sufragerie

Mai mulți romi din Călărași au fost amendați după ce au adus un cal în sufragerie, unde era o petrecere. Calul a mâncat o franzelă și s-a urcat cu copitele din față pe umerii unuia dintre bărbați.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi s-au sesizat şi au efectuat verificări cu privire la încălcarea normelor privind protecţia animalelor şi a respectării măsurilor de protecţie impuse pe perioada stării de alertă. În imagini se vede că animalul nu purta mască.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoanele din filmare, aceştia fiind 8 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 46 de ani, din comuna Nana, judeţul Călăraşi. 

Au fost aplicate opt sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020, în valoare de 21.500 de lei.

"Cu privire la animalul apărut în filmare, acestuia nu i-au fost aplicate agresiuni şi nu a fost supus altor rele tratamente de către persoanele prezente, iar în urma actului de teribilism al unuia dintre bărbaţi în încercarea de a ridica calul pe umeri, menţionăm că atât cabalina, cât şi bărbatul, nu au suferit vreo leziune, prin acest act nefiind încălcată nicio normă din domeniul protecţiei animalelor", au anunţat IPJ Călăraşi într-un comunicat de presă.

Filmarea în care mai multe persoane dansează, ascultă muzică și consumă alcool a devenit virală. 

Vizualizări: 3,819

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: