Ultima oră

Al patrulea deces nu s-a confirmat - rectificare

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a precizat că nu a fost confirmat al patrulea deces. "Dintre cele 5 victime transportate la spitalul din Tg-Jiu, 2 au ramas internate, 1 este inca evaluată la UPU dar este in afara oricărui pericol, iar 2 au refuzat internarea. Cele 3 persoane transportate la spitalul Motru sunt internate in acest moment, dar sunt in afara oricărui pericol;  Cele 2 persoane transportate cu elicopterele SMURD la spitalul din Craiova sunt in afara oricărui pericol conform informațiilor obținute de la reprezentantii spitalului", a transmis ISU Gorj.

 

Stirea inițială:

Unul dintre minerii răniți marți în accidentul care a avut loc la Cariera Jilț Sud a murit la spital, susțin surse politice, neconfirmate oficial. Numărul deceselor ajunge astfel la patru. Încă două persoane sunt în stare critică.

Informația a fost lansată în spațiul public de deputatul Radu Miruță: "Zi trista astazi pentru judetul Gorj. Dumnezeu sa ii ierte pe cei trei (de curand patru) mineri morti si sa ii ajute pe ceilalti opt raniti in diverse stadii".
 

Reamintim că au fost 16 victime, dintre care 14 salariați ai CE Oltenia și doi ai prestatorului de servicii. 

Mașina care îi transporta pe aceștia de la  Excavatorul 1400-05 la sediu, după o intervenție, a derapat și s-a răsturnat.

Intervenția salvatorilor a fost dificilă, pentru că ambulanțele nu au putut ajunge la locul accidentului, din cauza noroiului.

 

 

Vizualizări: 25,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: