Ultima oră

Virgil Popescu, la CE Oltenia

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat marți seara că va ajunge în Gorj, acolo unde trei mineri și-au pierdut viața într-un tragic accident de muncă.

“O gravă tragedie a răpit astăzi trei vieți la Complexul Energetic Oltenia. Este cumplit. Gândurile mele sunt alături de familiile îndurerate și mă rog să aibă putere în lupta cu durerea care îi încearcă. Accidentul s-a soldat inclusiv cu rănirea altor muncitori din cadrul complexului. Nu putem lăsa o asemenea tragedie fără răspuns. Mă îndrept către Gorj, chiar acum”, a transmis ministrul Virgil Popescu.

Un accident soldat cu decesul a trei persoane a avut loc marţi, în perimetrul Carierei Jilţ  Sud. "In data de 17.01.2023, in jurul orei 13:00, in perimetrul carierei Jilt Sud, personalul care a participat la interventia mecanica la Excavatorul 1400-05 a urcat intr-un mijloc auto pentru a se deplasa la sediu.

In timpul coborarii pe o panta, inaintea podului de traversare a transportatorului cu banda T 204, autovehiculul a derapat pe pod si a cazut peste transportor, impactul soldandu-se cu 16 victime. Printre acestea se numara 14 salariati ai CE Oltenia, din care 3 au decedat", a transmis CEO.

Vizualizări: 3,355

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: