Actualitate

Acuză instabilitatea de la șefia CE Oltenia

Numirea directorilor și supraveghetorilor Complexului Energetic Oltenia se face de ani buni pe perioade de câteva luni, fapt ce ar fi creat o lipsă de stabilitate în forul de conducere, cred liderii de sindicat. 

Aceste probleme par să continue și în acest an, fapt dovedit de amânarea numirii supraveghetorilor care urmau să aibă mandate pe 4 ani. 

Chiar dacă firma care s-a ocupat de selecția persoanelor a finalizat lista scurtă, Ministerul Energie nu a mișcat niciun deget în numirea persoanelor, chiar dacă exista un termen stabilit în acest sens prin Planul de Restructurare semnat cu Comisia Europeană. 

Liderii de sindicat cred și ei că această situație provoacă o instabilitate la nivel de conducere. „Cred că de aproximativ 4 ani de zile, nu numai în Consiliul de Supraveghere, ci și în Directoratul Complexului Energetic Oltenia au fost doar persoane pe perioadă determinată de 2, 3 și 4 luni de zile. Din punctul meu de vedere nu se asigură stabilitatea în funcționarea acestei companii. Nu știu câtă implicare, modul de abordare contează destul de mult, pentru că atunci când ai certitudinea că este pe o perioadă mai mare de timp, cred că și aplecarea din punct de vedere profesional este alta”, e de părere liderul de sindicat Gabriel Căldărușe.

Vizualizări: 2,966

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: