Actualitate

Sindicaliștii dau asigurări că CEO are bani pentru angajații pe perioadă determinată

Șefii Complexului Energetic Oltenia vor sta la aceeași masă cu liderii de sindicat în data de 7 iunie pentru a discuta problemele angajaților.

Înainte de întrevedere, sindicaliștii dau asigurări că există resursa financiară pentru ca cei 1800 de angajați cărora le expiră contractele să continue la compania energetică.

Un singur impediment stă în calea aprobării Bugetului de Venituri și Cheltuieli, însă reprezentanții salariaților cred că și această problemă se va rezolva.

„Ca prim obiectiv este să vedem Bugetul de Venituri și Cheltuieli al Complexului Energetic Oltenia din care reiese fondul pentru salarii și numărul de angajați pe care trebuie să-l aibă această companie. Există o preocupare destul de mare pentru acei angajați care sunt pe perioadă determinată și noi, ca sindicate, trebuie să facem presiune. Știți că este acea Ordonanță a austerității care ne creează anumite probleme. Vă spun cu certitudine că această companie are sursele de finanțare și există bani, însă ne împiedică această ordonanță. Sperăm să sufere acea modificare care să ne permită să creștem fondul de salarii corespunzător în așa fel încât să nu fie niciun fel de probleme pentru salariați”, spune președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe.

Vizualizări: 4,200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: