Actualitate

Activitatea unui abator, suspendată 30 de zile

Zece amenzi au fost aplicate într-o săptămână de inspectorii sanitar-veterinari gorjeni, în urma unor controale făcute la Drăguțești, Motru, Rovinari, Târgu Cărbunești, Târgu Jiu, Tismana și Turcinești.

A fost emisă și o ordonanță de suspendare temporară a activității unui abator, pentru o perioadă de 30 zile, pentru multiple deficiențe. Este vorba despre întreținere necorespunzătoare a spațiilor și utilajelor, ventilație ineficientă, chiuvete și sterilizatoare pentru cutițe, nefuncționale etc.

O amendă de 10.000 lei a primit un supermarket, pentru neasigurarea condițiilor optime de depozitare a legumelor și fructelor proaspete, care s-au depreciat în raft.

Tot cu zece mii de lei a fost amendat un magazin alimentar, pentru sectorizarea necorespunzătoare a produselor alimentare față de cele nealimentare.

Șapte amenzi de câte 1.200 lei au primit șapte magazine de legume-fructe, pentru încălcarea normelor de igienă a spațiului și pentru deficiențe de depozitare a legumelor și fructelor proaspete. A fost amendată și o persoană fizică, prinsă că vindea carne fără autorizație.

Vizualizări: 2,465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: