Eveniment

Acțiunile IPJ Gorj: sute de sancțiuni și zeci de permise reținute 

În perioada minivacanței de Revelion, peste 700 de polițiști au fost prezenți la datorie! Ei au desfășurat activități în cadrul a 40 de acțiuni organizate la nivelul județului Gorj. Scopul a fost unul clar: prevenirea și combaterea faptelor antisociale, atât în zonele care presupuneau aglomerări de persoane, cât și pe arterele principale deschise traficului rutier din județ.

Acțiunile oamenilor legii s-au lăsat cu "o ploaie" de sancțiuni. 

"Polițiștii au intervenit la 260 de evenimente, din care 235 au fost sesizate prin 112, au aplicat peste 260 de sancțiuni în valoare de aproximativ 155.000 de lei și au confiscat bunuri în valoare de peste 10.000 de lei.

Totodată, în cele 4 zile, polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, fiind reținute 60 de premise de conducere, din care 44 pentru depășirea limitei legale de viteză, 5 pentru consum de băuturi alcoolice și 11 pentru alte abateri și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au procedat la verificarea legalității efectuării de operațiuni cu articole pirotehnice, sens în care, au fost întocmite 12 dosare penale pentru nerespectarea acestor prevederi legale", au transmis reprezentanții IPJ Gorj.

Vizualizări: 943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: