Actualitate

Acorduri de mediu pentru primele parcuri fotovoltaice ale CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia a cerut acordul de mediu pentru primele două din cele opt parcuri fotovoltaice pe care le va realiza.

Anunțul a fost făcut de Agenția pentru Protecția Mediului Gorj, care a pus solicitarea în dezbatere publică. “APM Gorj anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Construirea unui parc fotovoltaic cu o putere instalată de cca 110 MW , propus a fi amplasat în oraș Rovinari , jud Gorj , titular Sucursala Electrocentrale Rovinari”, se arată în anunț.

Un alt anunț privește parcul fotovoltaic de la Dragotești. “APM Gorj anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Construirea unui parc fotovoltaic cu o putere instalată de cca 17 MW, propus a fi amplasat în comuna Dragotești, halda Bohorelu, jud Gorj, titular Complexul Energetic Oltenia”.

Un proiect similar, dar al societății Dacorex, este de asemenea în dezbatere, acesta urmând a fi realizat la Curtișoara.

Vizualizări: 1,986

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: