Actualitate

Avarie la rețeaua de apă. Romanescu: Mulțumim Aparegio pentru bătaia de joc

O avarie la rețeaua de apă din Târgu Jiu a fost anunțată de mai bine de o oră la societatea de apă-canal Aparegio Gorj SA și nimeni nu a intervenit.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a reacționat. “Municipiul Târgu Jiu mulțumește APAREGIO pentru ignoranța cu care este tratat și pentru bătaia de joc care continuă de ani buni. A trecut mai bine de o oră de când am anunțat avaria de pe strada Traian și angajații APAREGIO încă nu au intervenit. O conductă de alimentare cu apă s-a spart, trecerea de pietoni este inundată, iar noi plătim apa care se scurge în canalizare. De două ori... Este perioada vacanțelor și probabil este nevoie de bani mulți. Nu mai ajung cei din facturile umflate...”, a scris primarul pe pagina de socializare.

În acest timp, strada este inundată.

Este de notorietate faptul că la societatea Aparegio, de ani buni, o adevărată grupare organizată funcționează în detrimentul târgujienilor, și nu numai. De-a lungul timpului, am dovedit că sifonarea banilor încasați de la cetățenii orașului a reprezentat singura preocupare a conducerii societății. Raportul calitate-preț este o adevărată bătaie de joc!

Vizualizări: 2,765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: