Eveniment

Accident pe Defileu. I-a trecut piatra prin parbriz!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj intervine la această oră pe Defileul Jiului, acolo unde s-a produs un accident mai puțin obișnuit.

O piatră desprinsă de pe versant a trecut prin parbrizul unei mașini. Din primele informații, o persoană este rănită.

Este vorba de șofer, care a fost resuscitat zeci de minute. Vântul puternic a făcut ca mai multe pietre și crengi să cadă pe carosabil.

actualizare: Din păcate, șoferul în vârstă de 56 de ani a murit. Două pasagere femei, de 50 respectiv 60 de ani, au primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând să meargă la spital.

La fața locului au intervenit echipaje al ISU Gorj și Hunedoara. Potrivit unor surse, bărbatul care a murit era din Giurgiu.

actualizare 1: Cristi Tudor, reprezentant al Secției Târgu Jiu a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRPD) Craiova, a declarat presei că angajații Districtului Meri, din cadrul Secției Târgu Jiu a Drumurilor Naționale, monitorizează în fiecare zi șoseaua în Defileul Jiului.

 
Cristi Tudor a transmis că bucata de stâncă prăbușită peste autoturism se afla la o înălțime mare și nu ar fi putut să fie observată de salariați.

 

Vizualizări: 11,166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: