Eveniment

Accident mortal într-o localitate din Gorj. Victima avea 34 de ani!

Conducătorul unui motociclu a murit vineri după amiază, într-un accident rutier care a avut loc în Tismana, județul Gorj, pe raza localității Vânăta.

O mașină și o motocicletă au fost implicate în eveniment, iar în urma impactului o persoană a murit. 

 

"Avem sesizat un eveniment rutier în localitatea Vânăta. Din primele date, ar fi implicate un autovehicul și un motociclu. Din nefericire, în cazul victimei, respectiv conducătorul motociclului, a survenit decesul", a transmis Poliția. 

actualizare: Potrivit IPJ Gorj, un bărbat de 34 de ani, din comuna Baia de Fier, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 67 D, în afara localității Tismana, intr-o succesiune de curbe, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în coliziune laterală cu autoturism, condus de un barbat, de 44 de ani, care circula din sens opus, după care ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi lovit un gard.

În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului motocicletei. Conducătorul autovehiculului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, urmând a-i fi recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 22,258

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: