Eveniment

Accident la Telești

Un accident rutier soldat cu victime a avut loc în urmă cu puțin timp în Gorj, pe raza comunei Telești. La fața locului sunt ambulanțe și echipaje de descarcerare, precum și polițiști.

Șoferii spun că este al treilea accident grav din această săptămână, pe drumul care leagă Târgu Jiu de Motru. Viteza este cauza cea mai frecventă a accidentelor care au loc pe acest drum.

actualizare: Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit un bărbat de 64 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Telești, din direcția Motru-Târgu Jiu, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie de 30 de ani, din comuna Ciuperceni.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorilor auto, precum și a doi minori de 6 și 12 ani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 64 de ani, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

"Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: