Eveniment

Amendat din cauza unui măgar

Un gorjean a contestat în instanță amenda primită de la un polițist, ca urmare a faptului că a lăsat nesupravegheați mai mulți măgari, ceea ce a generat două accidente rutiere. Asta deși amenda a fost mai degrabă simbolică, de 100 de lei.

Fapta s-a petrecut la data de 11.11.2020, ora 04:52, în localitatea Câmpu Mare din județul Gorj. Șoferul unei autoutilitare a văzut patru măgari în stradă, a reușit să evite trei, dar pe al patrulea l-a omorât. Măgarul mort nu era crotaliat, dar ceilalți trei erau de la aceeași stână, al cărei proprietar a fost amendat. 

Acesta a susținut că nu există dovezi că era măgarul lui. Ulterior, un alt măgar dintre cei trei rămaș, a fost lovit de un alt autoturism.

Bărbatul a rămas cu amenda prin decizia recentă a Tribunalului Gorj, pentru că nu a timbrat procesul. Altfel nu știm dacă i s-ar fi dat dreptate sau nu, dar poate că era bine ca în astfel de cazuri autoritățile să meargă până la capăt, să verifice stâna și să afle câte animale necrotaliate are respectivul și cât de des lasă animalele în stradă.

Vizualizări: 2,732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: