Eveniment

Accident la Rovinari, femeie încarcerată. update: A decedat

A fost o zi cu foarte multe evenimente rutiere în Gorj, de la prima oră și până la căderea serii.

Un accident grav a avut loc luni seară în apropiere de termocentrala din Rovinari, acolo unde o mașină a ieșit de pe drum, o femeie fiind încarcerată.

 

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul ISU Rovinari și o ambulanță din cadrul SAJ Gorj. Femeia a fost scoasă din mașină și dusă la spital.

actualizare: Potrivit IPJ Gorj, o tânără de 24 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Rovinari, din direcţia Rovinari spre Târgu Jiu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Târgu Jiu. 

 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a tinerei, care a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

 

Din păcate, în autoturismul pe care tânăra îl conducea se mai afla o femeie de 55 de ani, din localitatea Vîrț, pasager pe locul dreapta față, care a fost descarcerată și transportată la spital, unde i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă nu a răspuns, fiind constatat decesul.

 

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

 

În cauză, politistii au întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiuniilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Momentan se circulă pe o bandă, până la finalizarea cercetării la fața locului. Polițiștii dirijează traficul rutier, fără a exista blocaje rutiere în momentul actual.

Revenim cu detalii.

Vizualizări: 8,988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: