Ultima oră

Accident grav pe DN 7, la Bujoreni

Două persoane au murit într-un accident rutier produs, sâmbătă, în localitatea Bujoreni, circulaţia pe DN 7 fiind blocată, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

 
„Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că a avut loc o coliziune între un TIR şi un autoturism, în localitatea Bujoreni. În urma impactului a rezultat decesul a două persoane, conducătorul auto şi pasagerul dreapta faţă”, precizează IPJ Vâlcea.

 
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, victimele sunt un bărbat de 76 de ani şi o femeie de 74 de ani. Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier, circulaţia între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu fiind complet blocată până la finalizarea cercetării la faţa locului.

Este al doilea accident al zilei de sâmbătă produs pe șoselele din Vâlcea. Cu câteva minute înainte, o altă coliziune s-a petrecut în zona Dealul Pietrarilor din localitatea Pietrari, soldat tot cu două victime, dar conștiente și neîncarcerate. La acest eveniment au fost alocate: un echipaj SMURD de la Punctul de Lucru (PL) Bunești, o ambulanță de la Horezu și un echipaj de la PL Horezu. Ambele victime au fost transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Râmnicu Vâlcea. 

 

Vizualizări: 1,181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: