Ultima oră

Circulația pe Bd. Brâncuși, oprită câteva ore

Poliția Locală Târgu Jiu anunță restricții de circulație sâmbătă, ca urmare a faptului că se așteaptă un număr mare de spectatori la meciul FCU Craiova - Rapid.

“În data de 10.09.2022, în intervalul orar 18:00 - 23:45, se închide temporar circulația rutieră pe bulevardul Constantin Brâncuși, pe sectorul de drum cuprins între str. Traian și intersecția cu strada Bicaz”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

O altă restricție vizează comercializarea băuturilor alcoolice în zona centrală. “În data de 10.09.2022, între orele 18:00 - 23:30, se interzice comercializarea băuturilor alcoolice, de către agenții economici dispuși pe bulevardul Constantin Brâncuși, pe tronsonul de drum cuprins între str. Traian și intersecția cu strada Vasile Alecsandri, pe str. Bicaz: de la intersecția cu bulevardul Constantin Brâncuși, până la intersecția cu Aleea Bicaz și pe str. Vasile Alecsandri: de la intersecția cu str. Traian, până la intersecția cu str. Panait Cerna, precum și de către agenții economici din Parcul Central "Constantin Brâncuși”, a mai transmis sursa citată.

Meciul va începe sâmbătă, la 21.30, fiind probabil ca numărul de spectatori să depășească zece mii.

Vizualizări: 843

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: