Ultima oră

Accident grav pe DN 58

Un accident în care au fost implicate două mașini și un pieton a avut loc luni seara pe DN 58, în județul Caraș-Severin. O persoană a murit, alte este încarcerată, iar alte două au fost rănite.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 58 Reșița-Caransebeș, la ieșire din municipiul Reșița, o mașină a lovit un pieton și ulterior a intrat într-un alt autovehicul.

În urma accidentului, pietonul a decedat. ISU Caraș-Severin anunță că o altă persoană este încarcerată. De asemenea, încă două persoane, printre care și un minor, au nevoie de îngrijiri medicale. O a cincea persoană este evaluată la fața locului, însă refuză transportul la spital.

Traficul rutier în zonă este oprit pe ambele sensuri pentru efectuarea cercetării la fața locului.

actualizare: ”Din primele cercetări s-a stabilit că pe un sector de drum fără iluminat public stradal, un pieton în vârstă de 58 de ani, din Bocşa, care nu purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, ar fi fost surprins şi accidentat de un autoturism care circula din direcţia Caransebeş către Reşiţa, al cărui conducător, un bărbat de 35 de ani, din Reşiţa, după impact, ar fi virat brusc stânga, pătrunzând pe sensul opus unde ar fi intrat in coliziune frontală cu un alt autovehicul, condus de un bărbat de 51 de ani, din Reşiţa”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Vizualizări: 1,400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: