Eveniment

Accident GRAV la Scoarța. Sunt prezente echipajele de descarcerare

Un accident de circulație grav a avut loc pe raza comunei Scoarța, luni seara. Două autovehicule s-au izbit frontal, iar mai multe persoane sunt încarcerate. Mai multe autospeciale s-au deplasat la fața locului, pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj anunță că a fost solicitat să intervină în jurul orei 22.00 pentru gestionarea unei situații de urgentă generată de un accident rutier pe raza comunei Scoarta, sat Scoarta, în care au fost implicate două autovehicule.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, precum și doua ambulanțe SAJ Gorj. 

În urma accidentului, au rezultat două victime încarcerate. Victimele au fost transportate la spital de către cele două echipaje SAJ Gorj.

actualizare: Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în timp ce un tânăr de 20 de ani, din municipiul Petroșani, județul Hunedoara, conducea o autoutilitară pe DN 67/B Scoarța, din direcția orașului Târgu Cărbunești către Scoarța, nu ar fi respectat semnificația indicatorului ”stop” amplasat la intersecția DN 67 cu DN 67/B și nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus regulamentar din direcția Bengești Ciocadia către Târgu Jiu de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Târgu Jiu, intrând în coliziune cu acesta. 

 

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului celui de-al doilea autoturism și a mamei sale, de 71 de ani, pasageră în autoturism, ambele victime fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

 

“Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru primul conducător auto, iar în cazul celui de 48 de ani rezultând o îmbibație de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Gorj.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Vizualizări: 6,696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: