Eveniment

Accident grav de muncă în Gorj

Un accident de muncă grav a avut loc marți într-o carieră privată de cărbune din județul Gorj. Un bărbat de 61 de ani a fost rănit, fiind transferat la un spital din București.

Secția 3 Poliție Rurală Motru a fost sesizată ieri prin apelul unic 112, cu privire la faptul că, la punctul de lucru al unei microcariere de exploatare a cărbunelui din comuna Cătunele, un bărbat ar fi suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare.

“Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 61 de ani, din comuna Cătunele, aflat în timpul programului de lucru, în calitate de conducător auto în cadrul societății, ar fi parcat un autocamion în perimetrul microcarierei, în pantă și fără să-l asigure. Ulterior, vehiculul s-a pus în mișcare. În încercarea de a opri autocamionul, conducătorul auto a căzut, find acroșat de roțile din față ale vehiculului”, a transmis IPJ Gorj.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Vizualizări: 7,237

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: