Eveniment

Accident foarte grav la Bălești. update: Două persoane decedate

Un accident grav a avut loc joi seara la Bălești, în județul Gorj. Sunt două victime, dintre care una încarcerată, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj, în timpul intervenției la fața locului.

Una dintre mașinile implicate este taxi. Martorii spun că două persoane aflate în taxi ar fi foarte, foarte grav, fiind resuscitate de zeci de minute. Mai exact, este vorba de șofer și de o pasageră.

Taximetrul ar fi intrat în coliziune cu un autoturism BMW.

actualizare: Potrivit Poliției, ambele victime au fost declarate decedate.  "Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că un bărbat de 38 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bălești, din direcția Târgu-Jiu - Motru, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers la stânga, moment în care a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din comuna Telești, care circula în aceeași direcție de mers și se angajase în depășirea regulametară a acestuia.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 38 de ani și a unei femei de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, pasager în autoturism. Conducătorul auto de 31 de ani fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului", a transmis IPJ Gorj.

Practic, taxiul a schimbat direcția de mers în momentul în care a fost depășit de BMW.

Vizualizări: 12,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: