Eveniment

Accident după accident pe DN7

Cinci persoane au fost rănite într-un accident produs duminică dimineaţă pe drumul naţional 7 în judeţul Vâlcea, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit de parapetul de pe marginea drumului. În zona accidentului, circulaţia se desfăşoară cu dificultate.

Accidentul a avut loc în localitatea Călimăneşti din judeţul Vâlcea, unde un şofer a ieşit de pe carosabil, iar autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de parapetul din beton de pe marginea drumului.

„Au rezultat 5 victime conştiente -o femeie si patru bărbaţi - dintre care 2 victime au fost blocate pe bancheta din spate. Echipajul SMURD sosit la fata locului u deblocat persoanele rămase captive. La faţa locului mai acţionează un echipaj de descarcerare, două echipaje SMURD şi trei ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Două victime au fost preluate de echipajele SMURD, iar celelalte trei de echipajele SAJ. Traficul rutier este blocat pe un sens”, informează ISU Vâlcea.

Într-un alt accident produs pe DN 7, în județul Argeș, o cisternă încărcată cu ulei alimentar s-a răsturnat.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, accidentul a avut loc în zona localităţii Morăreşti, unde autocisterna s-a răsturnat din cauze care urmează a fi stabilite.

 

Vrei sa reduci cheltuielile afacerii tale cu pana la 37%? Ofera Up Dejun - cardul de masa prietenos cu stilul de munca sanatos, dar si cu sanatatea afacerii tale. Vei avea angajati mai motivati, in timp ce economisesti pentru business-ul tau. Cere o oferta AICI!
 

Cisterna este încărcată cu ulei alimentar, însă nu există scurgeri pe carosabil.Şoferul nu a rămas încarcerat.

La faţa locului intervin pompierii de la Detaşamentul Piteşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat.

Vizualizări: 1,148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: