Eveniment

Accident cu un rănit la Pișteștii din Deal

Un accident a avut loc vineri seara la Scoarța, în localitatea Pișteștii din Deal, unde două autoturisme s-au lovit, unul dintre șoferi ajungând la spital.

Tânărul de 26 de ani, care a ajuns la spital în urma impactului, este din Craiova, fiind rănit uşor și transportat la spital pentru mai multe investigații, după cum au informat polițiștii sosiți la fața locului.

„Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că un bărbat de 61 de ani, din comuna Bumbești-Pițic, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 67 Pișteștii din Deal, din direcția Scoarța – Târgu Jiu, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de viraj spre stânga pentru a trece pe banda de lângă axul drumului, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, de 26 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, care se deplasa în aceeași direcție.

În urma coliziunii, conducătorul auto de 26 de ani a fost rănit ușor, fiind transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Testarea cu aparatul etilotest a celor doi conducători auto a indicat valori negative”, a precizat IPJ Gorj.

În acest caz a fost constituit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Vizualizări: 1,442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: