Eveniment

Accident cu trei autoturisme implicate și doi răniți 

Două persoane au fost rănite într-un accident petrecut în județul Olt în care au fost implicate trei autovehicule.

Accidentul a avut loc pe DJ 546, în apropierea comunei Brebeni, Inspectoratul de Poliție Județean Olt fiind sesizat joi cu privire la acest eveniment rutier.

Polițiștii au constatat la fața locului faptul că, în eveniment, au fost implicate trei autovehicule: o autoutilitară condusă de un tânăr, de 27 de ani, din comuna Izvoarele, județul Olt, un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, din comuna Brebeni, județul Olt și un autoturism condus de un bărbat, de 50 de ani, din comuna Văleni, județul Olt.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina care s-au deplasat la fața locului în urma evenimentului rutier, au constatat că bărbatul de 50 de ani și o femeie, în vârstă de 45 de ani, din aceeași localitate, pasageră în autoturismul condus de acesta, au necesitat îngrijiri medicale.

Victimele au fost , fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina iar conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 700

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: