Eveniment

Accident cu șofer drogat

Un tânăr de 20 de ani din Drobeta Turnu Severin a fost reținut ieri pentru 24 de ore, după ce a produs un accident pe DN6, în Mehedinți, în zona Taverna Sârbului. Șoferul implicat a ieșit pozitiv la Drug Test și nici nu avea permis de conducere.

Potrivit Poliției Mehedinți, tânărul, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la intersecția cu centura ocolitoare a municipiului Drobeta-Turnu Severin a pierdut controlul volanului și a acroșat un indicator rutier.

“Din verificările efectuate a rezultat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul procesului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise", a comunicat IPJ Mehedinți.

Ulterior, față de tânăr a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la data de 18 noiembrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin cu propunerea unei măsuri preventive.

Oamenii legii continuă cercetările, tânărul fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Vizualizări: 1,140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: