Ultima oră

Accident cu patru mașini și șase persoane rănite

Şase persoane au fost rănite într-un accident în care au fost implicate  patru autoturisme, pe DN 67 din județul Vâlcea, iar printre cele șase victime se numără și doi copii.

Un accident produs duminică după amiază în localitatea Tomşani, din judeţul Vâlcea, a dus la accidentarea a șase persoane, dintre care doi copii. 

Accidentul a avut loc DN 67, echipajele sosite la fața locului constatând că există șase victime rănite.

„Sosite la faţa locului, echipajele operative au constatat ca nu sunt persoane încarcerate, iar in accident au fost implicate 8 persoane - 6 adulţi si 2 copii. În urma evenimentului rutier au rezultat 6 victime - 4 adulţi şi 2 copii - care au fost preluate si transportate la spital de echipajele medicale”,  a informat ISU Vâlcea.

Doi dintre răniţi, un adult si un minor, au fost transportaţi la UPU Vâlcea, iar trei adulţi şi un copil au fost transportaţi la Spitalul din Horezu, toate victimele fiind conştiente şi cooperante.

Traficul rutier pe DN 67 a fost blocat total până la preluarea victimelor. La locul accidentului au fost și scurgeri de combustibil, iar după efectuarea măsurătorilor necesare anchetei Poliţiei, a fost spălat carosabilul.

Vizualizări: 1,191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: