Eveniment

Accident cu o mașină de Funerare și un autoturism

A fost accident sâmbătă seara la Bălești, în județul Gorj. În evenimentul rutier au fost implicate o dubiță a unei firme de servicii funerare și un autoturism.

La fața locului intervin un echipaj al ISU Gorj și unul de Poliție. Din primele informații ar fi patru victime.

actualizare: Copiii, o fetiță și un băiat de 5 și 6 ani, au fost transportați la spitalul din Craiova, cu fracturi. Volanul mașinii în care se aflau aceștia s-ar fi blocat, autoturismul intrând pe contrasens, spun surse de la fața locului.

Comunicatul IPJ Gorj: "Din primele cercetari s-a stabilit faptul că un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea o autoutilitara, pe DN 67 Bălești, din direcția Motru în direcția Targu Jiu, ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de către un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Motru.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a cinci persone, dintre care și doi minori, de 5 și 6 ani, din municipiul Motru, care erau pasageri în autovehiculul bărbatului de 35 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Gorj. 

 

Vizualizări: 5,807

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: