Ultima oră

Accident cu mașina poliției

O autospecială a Poliţiei a fost implicată într-un accident rutier produs duminică seară, pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea. Primele date de la faţa locului arată ca maşina de poliţie se afla în misiune şi a fost lovită de un autoturism, fiind proiectată într-un alt autovehicul.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, evenimentul rutier în care a fost implicată maşina Poliţiei s-a soldat doar cu pagube materiale.

 

„Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, a reieşit faptul că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Păuşeşti Măglaşi, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea, ar fi intrat în coliziune cu o autospecială de poliţie. În urma impactului, autospeciala a fost proiectată într-un alt autoturism condus de un bărbat, de 24 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care oprise pentru a acorda prioritate autospecialei, care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune”; au transmis oficialii Poliţiei judeţene Vâlcea.


Poliţiştii rutieri care au intervenit la locul accidentului i-au testat pe cei trei şoferi, rezultând că niciunul dintre aceştia nu consumase alcool.
  
  
În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, însă cele trei autovehicule implicate au fost avariate.


În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, precizează Poliţia Vâlcea.

Vizualizări: 1,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: