Eveniment

Accident cu doi răniți în Gorj. Mamă și copil, la spital!

Două persoane au fost rănite într-un accident care a avut loc miercuri seara pe raza localității Crușeț din județul Gorj. Două echipaje de Ambulanță au ajuns la fața locului.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 62 de ani, din comuna Căpreni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B Crușeț, din direcția municipiului Craiova către comuna Stoina, a acroșat un tânăr de 10 ani, care împingea un cărucior pentru persoane cu dizabilități, în care se afla mama sa de 33 de ani, din comuna Crușeț.

Cei doi se deplasau în aceeași direcție cu autoturismul. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea tânărului și a femeii, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului ar fi mutat mașina pe același sens de mers la o distanță de aproximativ 10 metri de eveniment, fără încuviințarea polițiștilor. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, a transmis IPJ Gorj. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Vizualizări: 7,531

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: