Eveniment

Accident cu cinci răniți la Cărbunești Sat

Patru copii și un adult au fost răniți, în această seară, într-un accident de circulație. Evenimentul rutier a avut loc în Cărbunești Sat.

La fața locului, au ajuns polițiști, pompieri și mai multe ambulanțe. Toți cei cinci pasageri care se aflau în mașină au fost transportați la spital.

 

Potrivit primelor informații, șoferul a pierdut controlul după ce autoturismul ar fi derapat. În zonă, plouă și carosabilul este ud.

 

Poliția a deschis o anchetă să stabilească exact cum s-a întâmplat accidentul.

Actualizare: 

 

Două fete și doi băieți, toți patru minori, precum și șoferița au ajuns la spital.

"Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, o femeie, în vârstă de 34 de ani, din comuna Licurici, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Licurici către Cărbunești, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore aflat pe partea dreaptă a drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a altor 4 pasageri minori (două fete de 10 și 15 ani și doi băieți de 11 și 10 ani), cu toții fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate", transmite IPJ Gorj.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Vizualizări: 2,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: