La modă

Accesorii care nu trebuie să lipsească din nicio baie modernă

Baia este unul dintre cele mai importante locuri din casa ta, motiv pentru care trebuie sa ai grija de ea si sa o echipezi cu tot ce iti trebuie pentru a te bucura de confortul dorit.

Iată principalele accesorii baie in care poti investi, pentru ca acest spatiu sa fie un loc practic, dar si primitor in acelasi timp!

Agatatori – In baie ai nevoie neaparat de agatatori pe care sa poti pune prosoapele de fata, dar si pe cele de baie. Poti opta fie pentru cele care sunt prevazute cu ventuza, fie pentru care se insereaza in perete, daca iti doresti unele durabile, de care sa fii sigur ca nu vor cadea. In acelasi timp, trebuie sa stii ca agatatorile sunt diferite ca dimensiune, design si culoare, asa ca te poti orienta spre cele care consideri ca iti completeaza baia cel mai bine!

Dispensere de sapun - Dispenserele de sapun sunt alte accesorii interesante, in care merita sa investesti. Tot ce trebuie sa faci este sa le umpli cu sapun lichid, iar atunci cand vrei sa te speli pe maini sau pe fata, iti va fi foarte usor. Rotunde sau patrate, dispenserele pot fi puse direct pe lavoar sau le poti monta pe perete.

Inele de prosoape - Rotunde sau dreptunghiulare, potrivite pentru un singur prosop sau mai multe, inelele sunt potrivite pentru tine daca iti doresti o baie moderna, in ton cu tendintele actuale. Majoritatea acestor tipuri de accesorii sunt realizate din aluminiu si sunt extrem de rezistente.

Suporturi de hartie - Suporturile de hartie iti sunt necesare, pentru a avea intotdeauna la indemana hartia de care ai nevoie. Acestea pot fi verticale sau orizontale si se pot prinde direct in perete sau le poti lipi pe gresie, daca vrei sa iti fie mai usor.

Pahare de baie - Daca vrei sa iti pui periuta de dinti si alte obiecte personale la indemana, poti folosi paharele de baie, care sunt realizate din sticla de calitate. Elegante si frumoase, aceste accesorii sunt usor de mutat dintr-o parte in alta. Mai mult, le poti curata extrem de usor!

Perii wc - Periile de wc au fost concepute special pentru a-ti fi foarte usor sa speli vasul de toaleta dupa ce il utilizezi. Poti alege dintre periile clasice, care se insereaza intr-un suport sau poti opta pentru cele care se insereaza intr-un dispozitiv in care nu vezi peria deloc. Cat despre materialele folosite pentru periile de wc, trebuie sa stii ca ele pot fi din aluminiu sau din aluminiu.

Brate de dus - Cu ajutorul unui brat de dus de calitate te poti bucura oricand de un dus extrem de relaxant. De exemplu, modelele prevazute cu mai multe tipuri de pozitii iti permit sa setezi felul in care apa curge. Fie ca ai nevoie de un jet de apa mai puternic sau de unul mai rar, online poti gasi tot ce iti doresti!

Vizualizări: 661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: