Social

Abandonat acum două decenii, regăsit acum de frate

Poveste emoționantă a unui român domiciliat în Anglia, care a cerut sprijinul Poliției Gorj pentru a-și regăsi fratele. Știa despre acesta doar că a fost abandonat când era copil. Nu a fost ușor pentru polițiști să îl găsească, mai ales că minorul a fost abandonat în gară. Cei doi se vor cunoaște mâine la sediul IPJ Gorj.

“La data de 1 iulie a.c., un cetățean român, domiciliat în străinătate a transmis un e-mail către IPJ Gorj, prin care solicita sprijinul polițiștilor pentru a-și găsi fratele. Acesta ar fi fost abandonat în perioada 1992-1993, după ce părinții săi au divorțat.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au constituit un grup de lucru și s-au mobilizat pentru căutarea acestuia. Dacă, inițial, verificările ce urmau a fi efectuate de aceștia păreau ușor de realizat, ulterior lucrurile s-au complicat, tânărul respectiv nefiind de găsit.

Polițiștii au luat legătura cu tânărul care a formulat sesizarea, iar de la acesta au putut afla că fratele său ar fi fost abandonat de mamă, la o secție de poliție din municipiul Târgu-Jiu. Au continuat căutările, iar, în urma discuției cu bunica, au aflat de la aceasta că împreună cu fiica sa au decis să-l abandoneze pe minor în gara din Târgu Jiu și de atunci nu mai știe nimic de el.

După căutări complexe, polițiștii gorjeni l-au găsit pe fratele abandonat, iar cei doi se vor reuni marți la sediul IPJ Gorj”, a comunicat Poliția.

 

Vizualizări: 3,241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: