Eveniment

A umplut bidoanele din conducta spartă

Un bărbat din comuna gorjeană Bustuchin a fost condamnat recent pentru tăinuire, după ce a fost prins cu mai multe bidoare de produs petrolier în mașină. Pedeapsa este de 2.700 de lei amendă penală.

Fapta s-a petrecut acum patru ani, în dimineaţa zilei de 17.08.2019, în jurul orelor 05:25, pe raza comunei Logreşti, județul Gorj, când polițiștii au tras pe dreapta un autoturism.

“În interiorul autoturismului, pe bancheta din spate, lucrătorii de poliţie au găsit un număr de 6 bidoane din plastic în capacitate de 30 litri fiecare şi 10 bidoane din plastic în capacitate de 25 litri fiecare, pline cu produs petrolier (în total 430 litri). Totodată, în portbagajul autovehiculului au fost găsite 3 bidoane din plastic în capacitate de 5 litri fiecare şi 2 sticle din plastic de doi litri fiecare, pline cu ulei de motor. La întrebările lucrătorilor de poliţie, conducătorul auto ## a precizat verbal că produsul petrolier provenea de la o groapă practicată în urma spargerii unei conducte petroliere de către persoane necunoscute, iar el l-a găsit şi l-a ascuns în data de 05.07.2019, până în acea dimineaţă, când s-a deplasat şi a ridicat bidoanele, cu scopul de a vinde produsul petrolier unui prieten”, se arată în documentul de la instanță.

Sentința Judecătoriei Târgu Cărbunești din 28 iunie nu este definitivă.

 

Vizualizări: 1,118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: