Eveniment

A strigat din casă: ”Ajutor, Poliția!”

O femeie de 33 de ani din Bumbești Jiu a fost salvată luni de agresiunile la care era supusă de soț, după ce a strigat ”Ajutor, Poliția!”.

Polițiștii au auzit și au intrat în curtea locuinței acesteia, constatând că avea un conflict cu soțul său, constând în altercații verbale și îmbrânceli.

Tot luni, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu fratele său, de 50 de ani, din aceeași localitate.

“Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, s-a constatat faptul că, în timp ce se afla în comuna Mușetești, apelantul a avut un conflict spontan cu fratele său, în urma căruia acesta a exercitat acte de violență asupra sa”, a comunicat IPJ Gorj.

În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie, fiind emise și ordine de protecție provizorii pentru 5 zile, față de agresori.

Vizualizări: 1,720

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: