Eveniment

Șoferi băuți, pe drumurile din Gorj

Trei șoferi au fost prinși băuți la volan la sfârșitul săptămânii trecute, dar și unul cu permisul suspendat.

Un bărbat de 33 de ani, din Târgu Jiu, conducea un autovehicul pe strada Republicii, din localitate, având o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și un bărbat, de 46 de ani, din comuna Baia de Fier, conducea un autoturism pe strada Dispensarului, din localitatea Baia de Fier, având o concentrație de 1,41 mg/litru alcool pur în aerul expirat, iar un șofer de 50 de ani, din comuna Borăscu, era la volan având o concentrație de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate aceste cauze, polițiștii au întocmit dosare penale, în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiști din cadrul Poliției Turceni au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea un autovehicul pe DC 48 Piscuri, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,13 mg/l alcool pur în aerul pur expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană având acest drept suspendat.

Vizualizări: 4,024

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: