Eveniment

Accident cu patru răniți în Gorj

Un accident rutier cu mai multe victime a avut loc duminică seara la Albeni, în județul Gorj. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, sunt patru persoane rănite, dar conștiente. Acestea primesc îngrijiri la fața locului, urmând a se decide dacă va fi nevoie să fie duse la spital.

În primă fază s-a crezut că este vorba de 6-7 persoane rănite. La fața locului au mers două echipaje de descarcerare, două ambulanțe SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple.

actualizare: Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 47 de ani, din comuna Perișor, județul Dolj, în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 675 Albeni, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile. 

 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a trei pasageri în autoturism, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. 

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, anunță IPJ Gorj.

Vizualizări: 5,923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: