Eveniment

Luat la bătaie de doi indivizi

Un bărbat de 42 de ani din Bumbești Jiu a cerut duminică sprijinul poliției, după ce a fost luat la bătaie de doi indivizi. Doi bărbați, de 30 respectiv 38 de ani, ambii din orașul Bumbești Jiu, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii si liniștii publice.

Bărbații urmează a fi prezentați luni Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale, iar cercetările se continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii si liniștii publice.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, persoanele în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra unui alt bărbat, de 42 ani, din orașul Bumbești-Jiu, tulburând totodată ordinea și liniștea publică.

Și la Mătăsari a fost reținut un bărbat de 31 de ani. Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că pe fondul unui conflict spontan, persoana în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra unui alt bărbat, de 39 de ani, din localitate.

Vizualizări: 1,853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: