Social

A murit un cunoscut cântăreț din zona Olteniei

Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu a murit, sâmbătă, după ce a fost lovit de o dubă în timp ce încerca să traverseze soșeaua, la Horezu.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care bărbatul traversează strada neregulamentar, alături de alte persoane. Ajuns pe partea cealaltă a drumului s-a răzgândit și a trecut înapoi. A văzut duba care venea în viteză, dar nu s-a oprit și a fost izbit în plin, accidentul fiind surprins de camerele de supraveghere.

Corin Dobrinescu avea 54 de ani și era absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universitații din Pitești, absolvent al Școlii de Arte si Meserii din Sibiu - secția canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste "Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

"Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană. Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată", a transmis pe Facebook Centrul Creației Vâlcea.

Vizualizări: 1,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: