Eveniment

A murit la 14 ani. Sora lui, în stare gravă

Un băiat de 14 ani a fost găsit mort într-un apartament din Brezoi, judeţul Vâlcea, iar sora sa, în vârstă de 26 de ani, a fost transportată la spital, inconştientă. 

Potrivit ISU Vâlcea, angajaţii instituţiei au fost sesizaţi, marţi, în jurul orei 14.00, că un adolescent de 14 ani din localitatea Brezoi nu raspunde la uşa locuinţei de luni seară. Apelul a fost făcut de către bunica şi mătuşa copilului, care s-au panicat în lipsa unui răspuns. 

Pompierii au intrat în locuinţă pe geamul de la balcon. În locuinţă au fost găsite două persoane, soră şi frate, în stare de inconştientă.

”Băiatul de 14 ani prezintă semne de rigiditate, iar fata, în vârstă de 26 de ani, stare de pierdere a cunoştinţei. Din păcate, băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate, fiind declarat decesul de către medicul de pe ambulanţa. Fata de 26 ani a fost găsită în stare de inconştienţă, dar cu semne vitale, fiind preluată de către echipajul SMURD Brezoi şi transportată la spital. În momentul patrunderii în apartament (pe geamul de la balcon), în interiorul apartamentului s-a constatat că sobele erau reci şi ambele persoane se aflau în dormitor”, a precizat ISU Vâlcea.

Autoritățile continuă cercetările pentru stabilirea cauzei acestui trist eveniment.

Vizualizări: 4,596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: