Eveniment

A intrat într-un bar cu o macetă și a amenințat clienții. Pedeapsă! 

Un bărbat din comuna gorjeană Plopșoru care a intrat într-un bar de la Izvoarele cu o macetă și a amenințat clienții localului și-a primit pedeapsa. Magistrații Judecătoriei Târgu Jiu l-au condamnat pe acesta la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 7200 de lei, pentru folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Fapta pentru care acesta a fost condamnat s-a petrecut în data de 22 august 2021, seara. A intrat în bar cu o macetă, cu o lungime totală de 40 cm, cu care a lovit diverse obiecte din local și a amenințat mai mulți clienți. La un momendat chiar a vrut să taie brațul unui client, însă acesta din urmă s-a ferit. 

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere video ale barului. ”În incintă unităţii pătrunde o persoană de sex masculin cu o macetă în mână. În continuare, această persoană se plimbă atât în incinta barului, cât şi pe terasă, context în care loveşte stâlpii de susţinere a terasei, precum şi scaunele de pe terasă, după care intră în sala de jocuri. Aici, aceasta loveşte plexiglasul aplicat pe aparatele de jocuri de noroc, ulterior revenind pe terasă la masa ocupată de o altă persoană, cu care are o discuţie în contradictoriu, încercând să o lovească cu maceta în braţ, însă aceasta a evitat lovitura, maceta rămânând înfiptă în scaun. Pe imagini se observă că mai multe persoane părăsesc localul”, se arată în hotărârea Judecătoriei Târgu Jiu. 

Fiind audiat în calitate de inculpat, acesta a recunoscut faptele. Totodată, şi-a exprimat acordul de a presta muncă neremunerată în folosul comunităţii în cazul în care va fi găsit vinovat şi va fi necesar.

Le-a spus anchetatorilor că, pe parcursul zilei, a consumat coniac și 2 litri de bere cu alcool, după care a plecat la barul respectiv. ”A precizat ca nu-și mai aminteşte ce s-a întâmplat acolo. A arătat că maceta a fost achiziţionată din piață”, se precizează în hotărâre. 

Pe lângă faptul că a fost amendat penal pentru fapta sa, acesta a rămas și fără macetă, care a fost confiscată, și va trebui să plătească și 1500 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. 

Hotărârea pronunțată în data de 3 iunie de Judecătoria Târgu Jiu poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. 

 

Vizualizări: 930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: