Eveniment

A intrat cu microbuzul în copac. Cinci persoane, duse la spital

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp în localitatea Drăgoeni. Un microbuz a părăsit partea carosabilă și a lovit un copac. Un pasager a rămas încarcerat.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Gorj, precum și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. 

„Echipajele de intervenție au constatat că din cei șase ocupanți ai autovehiculului, unul a rămas încarcerat, iar alți patru au suferit multiple leziuni. S-a intervenit pentru extragerea din autovehicul a persoanei încarcerate, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat pentru celelalte patru. Intervenția este în dinamică”, transmite ISU Gorj.

Victimele sunt două persoane de sex feminin și trei persoane de sex masculin, toate conștiente și cooperante. 

Update: „Cinci persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Târgu Jiu: două femei, ambele cu vârste de 24 de ani și⁠ trei bărbați cu vârste de 38, 39 și 46 de ani. Una dintre femei a fost încarcerată, dar toate victimele au fost conștiente și cooperante”, a transmis ISU Gorj.

Vizualizări: 1,254

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: