Eveniment

Explozie într-un apartament din Târgu Jiu

O explozie urmată de un incendiu a avut loc azi-noapte într-un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de pe strada Păcii din municipiul Târgu Jiu. O femeie de 73 de ani a ajuns la spital cu arsuri grave pe corp.

„În această dimineață, în jurul orei 02:30, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de o explozie, urmată de un incendiu, la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de pe strada Păcii din municipiul Tg-Jiu”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)  Gorj.

La fața locului au fost direcționate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoplatformă pentru lucru la înălțimi și un echipaj SMURD din cadrul unității noastre, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

În interiorul imobilului a fost găsită o femeie în vârstă de 73 de ani, în stare de inconștiență, cu arsuri pe o suprafață mare a corpului.

Femeia a fost preluată de echipajul medical în stare foarte gravă și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Târgu Jiu.

„Incendiul a fost localizat și lichidat rapid de colegii noștri, evitându-se propagarea la alte locuințe. Preventiv, au fost evacuate două persoane de la etajul superior, neimpunându-se evacuarea tuturor locatarilor din bloc. Cauza probabilă de producere a exploziei urmată de incendiu o reprezintă o acumulare de gaze provenită de la aragazul din bucătăria imobilului”, a comunicat ISU Gorj

Vizualizări: 1,366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: